Belastingadvies

Wouters Belastingadvies is specialist in fiscale en financiële dienstverlening voor zowel particulieren als bedrijven en non-profit instellingen. Kennis van zaken en jarenlange ervaring brengen wij samen in een efficiënte aanpak van fiscale en financiële vraagstukken. We werken voor opdrachtgevers in Zeeland en daarbuiten.

U staat centraal

Onze betrokkenheid gaat uit van uw persoonlijke intenties. Kwalitijd uit zich in onze heldere en praktische adviezen die zijn afgestemd op uw situatie. Zo kunt ú uw kostbare tijd volledig besteden aan uw core business. Continuïteit blijkt uit onze benaderingswijze, waarbij de lange termijn voorop staat. Hoe beter we u en uw wereld kennen, des te beter zijn wij in staat om u met onze adviezen waardevolle bouwstenen aan te reiken en behulpzaam te zijn.

Onze werkwijze

We werken met grote zorgvuldigheid. Eerst brengen wij in een gesprek uw behoeften zo goed mogelijk in kaart. Ook bekijken we jaarlijks in een persoonlijk gesprek of we onze diensten verder op uw wensen kunnen afstemmen. Onze medewerkers ontwikkelen zich continu door het volgen van opleidingen, cursussen en trainingen en het bijhouden van vakliteratuur. Wouters Belastingadvies handelt als lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs volgens de door deze orde opgestelde gedragsregels en is onderworpen aan tuchtrechtspraak van deze orde.

Betrokkenheid + Kwaliteit = Continuïteit

Aangiften

Z

Inkomstenbelasting

Z

Loonbelasting

Z

Omzetbelasting

Z

Vennootschapsbelasting

Z

Schenkingsrecht

Z

Successierecht

Z

Dividendbelasting

Advies

Overname

Fusie

Bedrijfsopvolging

Begeleiding

Corporate finance

Personal benefits

Estate planning

Recente columns

Tips, actie- en aandachtspunten alle belastingbetalers

1. Bijtellingscategorieën auto van de zaak in 2016 aangescherpt Rijdt u in een zuinige (bestel)auto van de zaak? In dat geval heeft u een bijtelling wegens het privégebruik van 0%, 4%, 7%, 14% of 20%, afhankelijk van de CO2-uitstoot van uw (bestel)auto. Dat blijft zo... Meer informatie

Belastingplannen pensioen en lijfrente 2016

1. Afkoop woekerpolis minder zuur Heeft u al dan niet noodgedwongen voor de afkoop van een woekerpolis gekozen, houd er dan rekening mee dat u over de afkoopsom belasting en ook revisierente moet betalen. Dat pakt vaak onvoordelig uit. De afkoopwaarde van de polis kan... Meer informatie

Medewerkers

Wil Wouters

Wil Wouters

Directeur/ Belastingadviseur

w.wouters@woutersadvies.nl

Christian Driessen

Christian Driessen

Belastingadviseur

c.driessen@woutersadvies.nl

Serge van Ee

Serge van Ee

Financieel administrateur

s.van.ee@woutersadvies.nl

Linda de Visser-Louws

Linda de Visser-Louws

Salarisadministrateur

l.de.visser@woutersadvies.nl

Elly Potappel

Elly Potappel

Salarisadministrateur

e.potappel@woutersadvies.nl

Mineke Bierens-Maljaars

Mineke Bierens-Maljaars

Financieel administrateur

m.bierens@woutersadvies.nl

Chantal van Hofwegen-de Veij

Chantal van Hofwegen-de Veij

Secretaresse

c.van.hofwegen@woutersadvies.nl

Manella Lampert-Duvekot

Manella Lampert-Duvekot

Financieel administrateur

m.lampert@woutersadvies.nl